Ferdi Taş dolandırıcı mı? | Evlilik vaadiyle çok sayıda kadını kandırmış

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programı ilginç bir dolandırıcılık zincirini ortaya çıkardı. Erzincan'dan, İzmir, Antalya ve Kırklareli'ne uzanan dolandırıcılık zincirinin mağdurları, Ferdi Taş adlı şahısdan şikayetçi oldu.

17 Şubat 2022 Perşembe 18:01
Ferdi Taş dolandırıcı mı? | Evlilik vaadiyle çok sayıda kadını kandırmış






Ferdi Taş dolandırıcı mı | Evlilik vaadiyle çok sayıda kadını kandırmış


Esra Erol programına katılan Kübra hanım, sosyal medyadan tanıştığı Erzincanlı Ferdi Taş'ın kendisini evlilik vaadiyle dolandırdığını iddia etti. Program yayını devam ederken çok sayıda mağdur ortaya çıktı.

Erzincan'da ikinci el eşya satışı yapan Ferdi Taş adlı kişi,Kayseri'de yaşayan 66 yaşındaki Kübra adlı yaşlı kadını evlilik vaadiyle dolandırıldığı gerekçesiyle ATV stüdyolarına geldi. Canlı yayında nasıl dolandırıldığını anlatan Kübra hanım, güzel sözlerle evlilik vaadine inandığını söylerken, canlı yayına telefonla ihbarda bulunan çok sayıda kadın Ferdi Taş tarafından mağdur edildiğini ve şiddet gördüğünü iddia etti. 
Kırklareli'nden bağlanan Sonseren adlı kadın "Önceki gün benim yanımdaydı, biz evlilik hazırlığı yapıyorduk, hatta başka bir kadından olan 9 aylık çocuğunu bile yanıma getirdi. Benden 3 altın bilezik aldı" diyerek programa katkıda bulundu. Bu arada Esra Erol'un programına çok sayıda ihbar telefonu geldiği açıklandı.

Bu arada, programın yayınlandığı dakikalarda kanala gelen ihbarda, Ferdi Taş'ın, kendisi hakkında canlı yayını izlediği bildirildi.

Programın ikinci gününde canlı yayına Manavgat'tan katılan Safiye Hanım Ankara'dan eşyalarımı getirmek isterken nakliye işinde çalıştığını söyledi, o an içinde fesatlık içinde olduğunu düşünmedim.  Kalacak yeri yokmuş, yanında kalabilir miyim dedi, yanımda kaldı bir süre. 7 - 8 ay boyunca bizde kaldı, çocuklarını görüntülü aradı. Çocuklar her aramada dolaplarını göstererek açız diye ağlıyordu. Elden verdiğim boyunca benden para aldı, ortak dükkan açmak istedi, ortak dükkan açtık sonra dükkanı devretti, ortadan kayboldu" dedi.
 

Son Güncelleme: 18.02.2022 18:49
Anahtar Kelimeler:
Ferdi Taş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.