FIBA Kadınlar EuroCup'ta temsilcilerimiz rövanş maçlarına çıkıyor

12 Aralık 2012 Çarşamba 17:45
FIBA Kadınlar EuroCup'ta temsilcilerimiz rövanş maçlarına çıkıyor






İSTANBUL (CİHAN)- FIBA Kadınlar EuroCup'ta mücadele eden temsilcilerimiz çeyrek final yolundaki rövanş maçlarını yarın akşam oynayacaklar.

Adana Botaş, Homend Antakya Belediyesi, Kayseri KASKİ ve Mersin Büyükşehir Belediyesi´nin mücadele ettiği FIBA Kadınlar EuroCup 8´li Finalleri´nde rövanş maçları yarın akşam oynanacak.

Sahasında ağırladığı Chevakta´yı ilk maçta 79-61 geçerek çeyrek final yolunda önemi bir avantaj yakalayan Homend Antakya Belediyesi´nin yarın akşam oynayacağı rövanş maçı TSİ 16.00´da başlayacak.

Kupada mücadele eden bir diğer takımımız Adana Botaş ise evinde BLMA´ya 69-62´lik skorla kaybetti. Yarın deplasmanda oynanacak rövanş maçı TSİ 21.30´da başlarken temsilcimiz turu geçmesi için rakibini 8 sayı farkla mağlup etmesi gerekiyor.

Kayseri KASKİ - Mersin Büyükşehir Belediyesi eşleşmesinde ise ilk maçı 91-87 Kayseri ekibi kazanmıştı. İki takımımız arasında yarın akşam Adana´da oynanacak rövanş maçı ise saat 18.00´de başlayacak.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.