Figen Yüksekdağ'ın evine baskın düzenlendi

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın İstanbul’daki evine polis tarafından baskın düzenlendi.

15 Haziran 2016 Çarşamba 12:25
Figen Yüksekdağ'ın evine baskın düzenlendi






HDP, yaptığı açıklamada partinin Eş Genel Başkanı ve Van Milletvekili Figen Yüksekdağ’ın evinin basıldığını açıkladı.

Açıklamada özetle şöyle denildi: "Bugün sabah saatlerinde Eş Genel Başkanımız ve Van Milletvekilimiz Figen Yüksekdağ’ın İstanbul’daki evi güvenlik güçleri tarafından hukuksuz bir şekilde basılmıştır. Bu adres Eş Genel Başkanımızın bildirilmiş ve kullandığı ikametgahı olmasına rağmen, polis hukuksuz bir şekilde bu baskını gerçekleştirmiştir. Bu hukuksuzluğu ve fütursuzluğu asla kabullenmiyoruz ve kınıyoruz. Bu baskını yapanlar ve emrini verenler hakkında derhal soruşturma açılmalıdır. Bu konuda suskun kalan diğer muhalefet partilerinin milletvekilleri ve yöneticileri, bu uygulamaların günü geldiğinde kendilerine de kullanılacağını bilmeliler."

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri MLKP'ye yönelik 9 ilçede tespit edilen adreslere özel harekat, çevik kuvvet ve polis helikopterinin desteği ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.
Son Güncelleme: 15.06.2016 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.