Flaş, TBMM'de bomba paniği

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bomba ihbarı iddiası halkla ilişkiler binasının boşaltılmasına neden oldu. Yetkililer iddiayı yalanla

11 Temmuz 2014 Cuma 12:58
Flaş, TBMM'de bomba paniği






Flaş, TBMM'de bomba paniği

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bomba ihbarı iddiası halkla ilişkiler binasının boşaltılmasına neden oldu. TBMM'nin milletvekillerinin makamlarının bulunduğu yeni Halkla İlişkiler binası yapılan anonsun ardından boşaltıldı. Bütün personel binadan tahliye edildi.

TBMM'nin milletvekillerinin makamlarının bulunduğu yeni Halkla İlişkiler binası, yapılan anonsun ardından hızlı bir şekilde boşaltıldı. Binada bulunan milletvekilleri, çalışanlar ve misafirler anonslar üzerine binayı panik içerisinde terk etmeye çalıştı.

Bütün personeller kısa bir süre içerisinde binadan tahliye edildi.

Binanın neden boşaltıldığıyla ilgili soru ise uzun süre cevapsız kaldı. Kimsenin neden böyle bir anons yapıldığı konusunda bilgi sahibi olmaması çeşitli yorumlara neden oldu. Kulaktan kulağa 'Bomba ihbarı yapılmış' söylentisinin yayılmaya başlaması üzerine TBMM Genel Sekreterliği’nden, “Tatbikat yapıldı. Bu neden bina tahliye edildi. Gerçekçi olsun diye de kimseye haber verilmedi” açıklaması yapıldı.

Ancak bu açıklama vatandaşlar tarafından tatmin edici bulunmadı..


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.