Fuat Çapa: Uzun süredir üzdüğümüz taraftarımızı sevindirmek istiyoruz

14 Aralık 2012 Cuma 15:47
Fuat Çapa: Uzun süredir üzdüğümüz taraftarımızı sevindirmek istiyoruz






ANKARA (CİHAN)- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, uzun zamandır üzdükleri taraftarlarını Beşiktaş karşısında alacakları galibiyetle tekrar sevindirmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş´ı konuk edecek Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamlayarak İlhan Cavcav Tesileri´nde kampa girdi. Günü tek çalışma ile tamamlayan kırmızı-siyahlılarda Fuat Çapa nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Isınma koşusu ve hareketlerinin ardından 5´e 2 pas çalışması yapan oyuncular daha sonra iki bölüme ayrılarak şut ve kanatlardan orta çalışması yaptı.

Antrenman sonrası Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Fuat Çapa, uzun zamandır üzdükleri taraftarlarını sevindirmek istediklerinin söyledi.

Mersin İdman Yurdu´na yenilerek elendikleri kupa maçını bir an önce unutmaları gerektiğini dile getiren Çapa, Ne kadar üzgün olsak da ligde son iki haftaya mutlu girmek istiyoruz. Çünkü Beşiktaş ve Bursaspor karşısında alacağımız puanlar bizim ikinci yarıdaki hedefimizi belirleyecek. diyerek şunları söyledi:

Bu nedenle Beşiktaş için ne kadar önemli ise bizim içinde bir o kadar önemli bir karşılaşma olacak. İç sahada oynuyoruz. Taraftarımızı tekrar sevindirebilmemiz için gayret göstermeliyiz. Uzun süredir onları üzdük. Bir an önce toparlanıp Beşiktaş maçıyla onları sevindirmek istiyoruz.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.