Galatasaray 2. Başkanı Öztürk: Podolski gelmek istiyor

22 Ağustos 2011 Pazartesi 18:35
Galatasaray 2. Başkanı Öztürk: Podolski gelmek istiyor






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray, Köln'ün Polonya asıllı Alman oyuncusu Lucas Podolski'yi transfer etmekte kararlı.Galatasaray 2. Başkanı Adnan Öztürk, Radyospor'a yaptığı açıklamada, Bu sabah saat 09.00 itibariyle Köln Kulübü'ne Podolski'yi transfer etmek istediğimiz yönünde resmi yazıyı gönderdik. Galatasaray, Avrupalı ve büyük bir kulüptür ve transfer görüşmelerini bu çizgide yapar. dedi.Adnan Öztürk, Transferin gerçekleşme ihtimaliyle ilgili öngörünüz nedir? şeklindeki soruya, Podolski, Galatasaray'a gelmek istiyor. Transferde belirleyici olan futbolcunun iradesidir. Futbolcunun iradesi neyi gösteriyorsa, kulüpler de bu noktada anlaşma zemini aramalıdır. Biz henüz işin başındayız. Resmi teklifimizi ilettik. Parasal konularda henüz bir şey diyemem; çünkü o aşamaya gelmedik. Ancak ben bugünlerde sadece Podolski transferine kanalize oldum. Daha zamanımız var. Çalışmalar iyi gidiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. dedi. Alman basınında yer alan Köln'ün Podolski'nin transferine izin vermek istemediği yönündeki haberlere de değinen Öztürk, Podolski gelmek istiyor. Belirleyici olan bu. Biz Köln'lü yetkililerle resmi düzelmede gereken görüşmeleri yapacağız. dedi.Alman Milli oyuncu Podolski'nin menajeri Kon Schramm ise Özgür Sancar'ın sorduğu Köln vazgeçmiyor? Galatasaray almak istiyor, Podolski'nin geleceği nasıl şekillenecek sorusuna, Basında çıkan spekülasyonlarla ilgilenmek istemiyoruz. Biz her konuda olduğu gibi bu konuda da profesyonelce hareket edeceğiz. Durum netleştiğinde size gerekli açıklamayı yapabiliriz. şeklinde cevap verdi.
PLAY-OFF KONUSUNU YÖNETİMDE MASAYA YATIRACAĞIZ
Bu arada 2. Başkan Adnan Öztürk, TFF'nin Süper Lig'de play-off sistemine geçilmesiyle ilgili düşüncesi konusunda ise, yönetim olarak görüşeceklerini belirterek, şöyle konuştu:Bu konuyu yönetimde görüşeceğiz. Teknik, ekip, sağlık heyeti ve profesyonellerimizin görüşünü alacağız ve yönetim olarak ortak bir karar açıklayacağız. Kişisel fikrim, bu uygulama, 5 bin metre koşan ve birinci gelen bir atlete 100 metre daha koş demek gibi bir şey. İngiltere, İspanya gibi büyük ülkelerde bunun örneği var mı? CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.