Galatasaray Kulübü Aylık Olağan Divan Kurulu Toplantısı, yapıldı

12 Aralık 2012 Çarşamba 17:04
Galatasaray Kulübü Aylık Olağan Divan Kurulu Toplantısı, yapıldı






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray Kulübü´nün Aylık Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'ndan gerçekleştirildi.

Toplantıya, kulüp başkanı Ünal Aysal katılmazken, yönetim kurulu adına Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ile yöneticiler Semih Haznedaroğlu, Necati Demirkol ve Sedat Doğan katıldı.

GALATASARAY TEKERLEKLİ SANDALYE EKİBİ BAŞARI BERATI ALDI

Divan toplantısında, bu yıl Japonya'ın Kitakyushu kentinde yapılan Kıtalararası Kupası'nda 4. kez dünya şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı teknik heyet ve oyuncularına, divan başarı beratı verildi. Teknik heyet ve sporcuları beratlarını, İrfan Aktar, Adnan Öztürk ve Semih Haznedaroğlu'nun elinden aldı.

Üyelerin görüş ve önerilerinin ardından kürsüye yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, Türk Telekom Arena´nın çatısının kapatılmamasına yönelik eleştirilere cevap verdi. Doğan, şu ifadelerini kullandı:

Stadın çatısının kapatılmasıyla ilgili geçen divan kurulu toplantısında ayrıntılı bilgi verilmişti. Stadın çatısının kapatılması ya da kapatılmaması hususu ile ilgili bazı görüşmeler içerisindeyiz. Gerek Gençlik ve Spor Bakanlığı gerekse TOKİ ile görüşmelerimiz sürüyor. Mümkün olduğu kadar tabii ki yükümlülüklerimize uyalım; ama teknik zorunluluklar var. Çimin durumu var. Buna uygun olarak günü geldiğinde uzlaşma yapıldığında tabii ki camiamızla paylaşacağız.

Yeni yönetimin, eski yönetim kurulu ile ilgili suçlamalarının olduğu yönünde görüşlere de cevap veren Doğan, Bizim yönetim kurulunda, hangi arkadaşımız nerede eski yönetim kurulunu, eski başkanı suçlamış? Biz hep şunu söyledik ve tekrar ettik; Galatasaray'da bir bayrak yarışı var. Galatasaray'da eski başkan ya da eski yönetim kurulu üyeleri de yok. Galatasaray'da görevde olan ya da olmayan başkan var. Biz hepimiz bir aileyiz. Kardeşçe yaşıyoruz ve böyle yaşamak durumundayız. Eğer böyle ithamlar varsa bize bildirin, biz de kendimizi gözden geçirelim. Yoksa bu söylenenler doğru değil. diye konuştu.

RAKİBİMİZDEN DAHA AZ MAĞAZA İLE 60 MİLYON TL CİROYA ULAŞTIK

Doğan, GS Store mağazalarının gelirlerinden de bahsederek, Fenerbahçe´yi kast ederek, Geçen yıl güzide rakibimizin 60 milyon TL ciro yaptığını hatırlatmak isteriz. Biz daha az mağaza ile bu sayıyı yakaladık. dedi.

Geçen yıl cirolarının 32 milyon TL ile kapandığı bilgisini veren Doğan, Bu yıl ilk 6 ay, 34 milyon TL, toplamda da 64 - 65 milyon TL ciro bekliyoruz. Geçen yıl güzide rakibimizin 60 milyon TL ciro yaptığını da hatırlatmak isteriz. Biz daha az mağaza ile bu sayıyı yakaladık. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.