Galatasaray'da Fenerbahçe maçı öncesinde Albert Riera sevinci yaşanıyor

13 Aralık 2012 Perşembe 14:09
Galatasaray'da Fenerbahçe maçı öncesinde Albert Riera sevinci yaşanıyor






İSTANBUL (CİHAN)- Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Sarı - kırmızılı ekipte sakatlığı geçen ve bugünkü antrenmanın tamamında yeralan Albert Riera sevinci yaşanıyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman üç grup hâlinde 5'e 2 çalışması ve performans uzmanı Scott Piri yönetimindeki ısınma ve açma - germe hareketleriyle başladı. Sabah antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi.

Antrenmanın, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

GALATASARAY'DA RİERA SEVİNCİ

Bu arada sarı - kırmızılı ekipte sakatlıkları süren Sercan Yıldırım'ın tedavisine devam edilirken Albert Riera ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da İspanyol Albert Riera takımla birlikte çalışmalara başladı.

Sakatlığı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de oynanan son Sivasspor maçında forma giyemeyen ve dünkü idmanda takımdan ayrı çalışan İspanyol futbolcunun bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldığı bildirildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.