Galatasaray'da milli sakatlar da Ankara'ya götürüldü

18 Ekim 2012 Perşembe 17:31
Galatasaray'da milli sakatlar da Ankara'ya götürüldü






İSTANBUL (CİHAN)- Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Gençlerbirliği ile oynayacak olan Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan futbolcular Ankara'ya götürüldü.

Sarı - kırmızılı ekibin Gençlerbirliği maçı kamp kadrosunda milli takımdan sakatlıkları dolayısıyla çıkarılan Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Hakan Balta ve İsveç Milli Takım'ında sakatlandığı açıklanan Elmander de yeraldı.

Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında yarın saat 20.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Ankara'ya giden futbolcu kadrosunda şu isimler bulunuyor.

Kaleciler: Fernando Muslera, Ufuk Ceylan
Defans oyuncuları: Cris, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue,
Orta saha oyuncuları: Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Nordin Amrabat
Forvet oyuncuları: Johan Elmander, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Sercan Yıldırım.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.