Galatasaray'da sakat oyuncular, Gençlerbirliği maçı kadrosuna alındı

18 Ekim 2012 Perşembe 20:31
Galatasaray'da sakat oyuncular, Gençlerbirliği maçı kadrosuna alındı






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray'da A Milli Takım'ın oynadığı maçlar öncesinde sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Hakan Balta takımın Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer aldı.

Öğleden sonra özel bir uçakla Ankara'ya giden sarı-kırmızılı kafilede özellikle milli takım kadrosundan çıkarılan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın Gençlerbirliği maçında oynayıp oynayamayacağı merak ediliyordu. Bu iki futbolcunun yanı sıra sakatlığı nedeniyle daha önce çıkarılan Hakan Balta da kadroya dahil edildi. Yine İsveç Milli takımında sakatlığı açıklanan Elmander de Fatih Terim tarafından kamp kadrosuna alındı.

ALBAYRAK: ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, yarın akşam oynayacakları Gençlerbirliği maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Albayrak, Gençlerbirliği zor bir deplasman biz bunun bilincindeyiz. Bundan önceki milli takım arasında da söylemiştim. Şanssızlıkları kırıp iyi bir sonuçla İstanbul'a dönmek istiyoruz. Yine milli takımdan birçok oyuncumuz sakat döndü. Onların bir çoğu dünkü antrenmana bile çıkamadı. Yarın akşama kadar birkaçının iyileşip oynamasını bekliyoruz. Oynamaları da bizi mutlu eder. diye konuştu.
Albayrak, milli takım kampında Galatasaraylı oyuncularla diğer takım oyuncuları arasında kavga çıktığı şeklindeki haberlerle ilgili yorum yapmak istemedi.
Öte yandan İlhan Cavcav'ın Galatasarayı'ı seviyorum; ancak konu Gençlerbirliği olunca babamı tanımam açıklamasının sorulması üzerine Albayrak, şöyle konuştu: İlhan ağabeyi severim. Geçenlerde gönül rahatlığı ile bana kulübü bile teslim edebileceğini söylemişti. İyi bir Galatasaraylıdır. Gençlerbirliği'ni kendisi büyüttü. Ona saygı duymak lazım. İyi bir maç olacaktır.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.