GAMEK eğitmenlerini de eğitiyor

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:09
GAMEK eğitmenlerini de eğitiyor






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) eğitmenlerine 'Öğretmenlik Mesleğinin Önemi' üzerine hizmet içi eğitim programı düzenledi.

GAMEK Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen hizmet içi eğitim programında konuşan Edebiyatçı Sosyal PDR Meral Akarsu, GAMEK'e bağlı Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi, Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi, Perilikaya, Bekirbey ve Gazikent el beceri kurslarında görev alan eğitmenleri bilgilendirdi.

Öğretmenin vazifesinin hangi branşta olursa olsun değişiklik göstermediğini, amacın insanı bilgi yönünden doyurmak olduğunu dile getiren Akarsu, Öğretmenin vazifesi ister el sanatları olsun ister matematik isterse fizik, değişen bir şey yoktur verilen şey aynıdır. Amaç insanları bilgi yönünden doyurmaktır. Kur'an daki 'Oku' emrinden anlaşılan sadece Kur'an okumak değil, kâinatı okumak, insanı okumaktır. Öğretmen talebesini iyi tanımalı, okumalıdır. dedi.

GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar ise kursiyerlere daha iyi eğitim verebilmek amacıyla eğitmenler için düzenlenen hizmet içi programlarla GAMEK'teki eğitimin kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Dündar, Dünya hızla değişiyor. Bu değişime ayak uydurabilmek için eğitmen de olsak bilgilenmemiz gerekiyor. Bilgilerimizi güncellememiz ve değişen sisteme ayak uydurmak durumundayız. Bu amaçla düzenlenen hizmet içi eğitim programlarımızla kurumumuzu daha iyiye taşıyoruz. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.