Gaziantep'te de çiftler 12.12.12´de 'evet' demek için yarıştı

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:30
Gaziantep'te de çiftler 12.12.12´de 'evet' demek için yarıştı






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep'te 12.12.2012 tarihinde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, bu anlamlı günü ölümsüzleştirmek için Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi´nde (ŞKM) bulunan nikah salonunun da `evet´ dediler.

Yüzyılda bir gerçekleşen 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler nikahlarını akitlerini gerçekleştirmek için aralıksız nikah kıydırdılar. Günün şanslı çiftlerinden Fatma ve Muhammet Mustafa Kalay çifti de evlilik yıldönümlerini kolayca hatırlamak amacıyla nikahlarını 12.12.12 tarihine denk getirdiklerini söylediler.

Böylesine anlamlı bir günde modern salonda nikahlarının kıyılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Kalay çifti, Uzun zamandan beri yüzyılda bir gerçekleşen 12.12.2012 tarihinde nikahımızı kıydırmayı hayal ediyorduk. Nihayet o gün geldi çattı. Bugün hayallerimiz fazlasıyla gerçekleşti. dediler.

Damadın annesi Aysel Kalay ise, Çocuklarımız bugünün ayrı bir anlamı olduğuna inanarak bu tarihte nikah kıydırdılar. Bizlerde çocuklarımızın mürüvvetini görmekten dolayı çok mutlu olduk. şeklinde konuştu.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.