Genç Erkekler Basketbol Şampiyonu Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi oldu

13 Aralık 2012 Perşembe 17:33
Genç Erkekler Basketbol Şampiyonu Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi oldu






ADIYAMAN (CİHAN)- Genç Erkekler Basketbol Şampiyonu Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları oynanan final maçıyla sona erdi.

Cumhuriyet Spor Salonu'nda oynanan final maçında Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ve Kâhta Anadolu Lisesi ekipleri karşı karşıya geldi. Turnuvada birinciliği Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, ikinciliği Fen Lisesi üçüncülüğü ise Kâhta Anadolu Lisesi elde etti.

Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren okullara ödülleri törenle verildi. Basketbol turnuvası maçlarına, okul ögrencileri büyük ilgi gösterirken, maçlar oldukça renkli görüntülere sahne oldu.
Karşılaşmayı Okul Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Sporder Başkanı Yusuf Babar, Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Abdulkerim Işık, Fen Lisesi Müdürü İbrahim Halil Alkayış, İdareciler ve çok sayıda öğrenci izledi.

Final maçının ardından dereceye giren okullara plaketleri verildi. Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında birinci olan Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi´ne plaketini Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun ve Sporder Başkanı Yusuf Babar, ikinci olan Fen Lisesi´ne plaketini Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Abdulkerim Işık, üçüncü olan Kâhta Anadolu Lisesi´ne ise Fen Lisesi Müdürü İbrahim Halil Alkayış verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.