Genç karateciler, madalya abonesi

16 Ekim 2012 Salı 20:48
Genç karateciler, madalya abonesi






BURSA (CİHAN)- Mustafakemalpaşa Belediyespor Kulübü, karate dalında kazandığı başarılara Bursa ve Sakarya'da devam etti.

Bursa Mudanya'da yapılan Yıldızlar 1. Mütareke Oyunları'na 4 sporcu ile katılan Belediyespor Karate Takımı, şampiyonadan 1 gümüş, 2 bronz madalya ile döndü.

Bayanlar 50 kiloda Nazlıcan Şengel'in ikinci, erkekler 53 kiloda Umut Bacak ve 55 kiloda Emrecan Sütcü'nün üçüncü olduğu turnuvada başarılı olan karatecilere madalyaları düzenlenen bir törenle protokol tarafından verildi.

Belediyespor karatecilerinin madalyalara abone olduğu bir diğer turnuva ise Sakarya'da yapıldı. 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Sakarya 3 Bölge Ligi'nde 5 sporcu ile mücadele eden Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı, 18-21 yaş altı kategorisinde 1 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti.

Çekişmeli geçen maçların ardından genç karateciler Hilal Kaplan gümüş, Hilal Ünlü ise bronz madalya kazanarak kürsüye çıktı.

Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Necip Kaplan, sporcuları başarılarından dolayı kutlarken, şimdiki hedeflerinin Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmeleri olduğunu dile getirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.