Gençler, öğle yemeğini mevlüt gruplarında buluyor

Kendi öğrencisine yurt bulmakta, yemek vermekte cimrileşen AKP iktidarı, Suriyelilere gıda ve giyecek yardımı  dağıtırken, denizlide gençler öğle yemeği sorununu mevlüt törenleriyle çözdü

05 Eylül 2023 Salı 14:58
Gençler, öğle yemeğini mevlüt gruplarında buluyor






Gençler, öğle yemeğini mevlüt gruplarında buluyor

Yüksek enflasyon halkı hızla yoksullaştırırken geçim mücadelesi verdiği ve et yemenin 'hayal' olduğu AKP Türkiye'sinde; sıra dışı bir paylaşım grubu kuruldu. Kısa sürede 9 bin 300 üyeye ulaşan "Mevlüt Bulma" grubu, takipçilerine nerede ve hangi menüde mevlütler olduğunu haber veriyor.

Denizli’de sosyal medya üzerinde kurulan 'Denizli Mevlüt Bulma' Grubu sayesinde özellikle gençler nerede mevlüt var, kolay yoldan tespit ediyor. Yapılan paylaşımlarla nerede yemekli mevlütün olduğu paylaşılıyor.


KONUM VE MENÜ PAYLAŞIYORLAR

Hatta grup üyelerinin adres bulmakta zorlanmaması için paylaşımı yapan üyeler haritalar üzerinden konum paylaşıyor. Yemeği yiyen üyeler diğer üyelerin de karınlarını doyurabilmesi için menü paylaşımında da bulunuyor.

KÖFTELİ YA DA TAVUKLU OLAN ARASINDA SEÇİM YAPIYORLAR

Birden fazla yemekli mevlüt ise üyeler köfteli ya da tavuklu olan mevlüt arasında seçim yaparak istediğine gidiyor.

Denizli’nin her bölgesinde yayılı olan grup üyeleri yemek hazırlıklarının başladığını tespit ederse hemen diğer grup üyelerine fotoğraflı olarak duyuru yapıyor.

Karnı doyanlar her geçen gün bu platformun büyümesini istiyor.

Son Güncelleme: 06.09.2023 00:33
Anahtar Kelimeler:
Mevlüt Yemeği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.