Gençlerbirlği, Mersin İdmanyurdu maçı ardından

12 Aralık 2012 Çarşamba 17:46
Gençlerbirlği, Mersin İdmanyurdu maçı ardından






ANKARA (CİHAN)- Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Gençlerbirliği'ni kupa dışında bıraktıkları maç sonrası yaptığı açıklamada Ankara'ya teslim olmaya gelmediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Mersin İdmanyurdu deplasmanda Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ederek kupanın dışına itti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlan Ankara'ya teslim olmaya gelmediklerinin belirterek, Ancak kadromuzu hafta sonunu düşünerek riske etmedik. Birkaç riskli oyuncumuz vardı ama buna rağmen sahaya çıkan oyuncularımın hepsi planladığımız şekilde oynadılar. Rakibin etkili yollarını doğru kapattık. Bunun akabinde de doğru zamanlarda doğru işler yaparak, pozisyonlar bulduk iki takımı da tebrik ediyorum. dedi.

İlk 45 dakikada iki tarafın pozisyon üretemediğini ve maçın ortada geçtiğini ifade eden Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, ''Biz de rakibi oynatmak için çok alan bıraktık. İkinci yarıda maça iyi başladığımızı düşünüyorum. 1-0'dan sonra hemen toparlanıp 1-1'i yakaladık. Ardından maç 2-1, 3-1'e geldi. Yapmamamız gereken hatalar yaptık. Bu seviyede böyle hatalar yaptığınız zaman affedilmiyor, üzgünüz.'' diye konuştu.

Gençlerbirliği'nde kupa maçlarının en golcü ismi Artun, maça yedek başladığını hatırlatarak, Ama biraz daha erken şans bulabilseydim daha iyi performans gösterebilirdim. Sonradan girip gol atmam bir şey değiştirmedi. Keşke galibiyet golünü atabilseydim. Umarım bu maçı Beşiktaş maçıyla telafi ederiz. ifadelerini kullandı.

Sırp golcü Lekic ise, Çok kötü bir müsabakaydı. İlk yarıya çok agresif ve kontrollü başlamamız gerekiyordu fakat başlayamadık. İlk yarıda gol pozisyonu şansı bile yakalayamadık. İkinci yarıda galip gelecek pozisyonları üretemedik ve yenildik. dedi.

Mersin İdmanyurdu'ndan Eren Tozlu da, kendileri için iyi bir maç olduğunu galip gelip gruplara kalmak istediklerini ve bunu başardıklarını belirtti. Abdullah Halman ise, iki takım için zor bir maç olduğunu vurgulayarak, Gençlerbirliği'ne göre kazanmaya daha çok ihtiyaçları olduğunu Türkiye Kupası'nda son 8 takım arasına kaldıklarını ve hedefledikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.