Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı ardından

15 Aralık 2012 Cumartesi 22:54
Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı ardından






ANKARA (CİHAN)- Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kötü başladıkları mücadelenin ikinci yarısında çok iyi oynamalarına karşın sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Gençlerbirliği ile Beşiktaş´ın 1-1 berabere kaldığı maç sonrası düzenlenen basın toplantısında teknik adamlar ve futbolcular açıklamada bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, ilk 25 dakika çok kötü oynadıklarını altını çizerek, Özellikle ilk 25 dakika oyunun kontrolü Genlerbirliği´deydi. Ama ikinci yarı gerçekten çok istekli oynadık. Çok pozisyona girdik. Her zaman olduğu gibi çok pozisyona giren bir takım görüntüsündeydik. Oyuncularımı kutluyorum. Belli bir kadroyla çok iyim mücadele ediyorlar. Taraftarlarımızı da teşekkür ediyorum. Keşke onlar adına bu maç galibiyetle sonuçlansaydı. Dönüp hemen çalışmaya başlayacağız. dedi.

Basın mensuplarını transfer ve maçta yapılan hatalarla ilgili sorularına ise Aybaba şu cevabı verdi: Transferler gol atacağımız oyuncular olacak. Direk gol atabileceğimiz bir oyuncu olacak. Böyle bir forvet oyuncusu arıyoruz. Bu maçta hatalarımızda azalma vardı. Çok gelgit olan bir maçtı. 6-7 kişiye atağa kalkıp kontra atak yediğimizde savunmamız çok zorlanıyor. Ama yinede oyuncularımın hepsi iyiydi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise, ilk devre çok iyi oynayan bir Gençlerbirliği olduğunu, ilk yarı skor 1-1 olmasına rağmen kendi taraflarına daha farklı olabileceğini savundu. Gol attıktan sonra ilk 20 dakikayı çok şanslı geçirdiklerinin altını çizen genç teknik adam, Özellikle son dakikada Tosic topu daha iyi çıkarabilmiş olsaydı 2-1 galip gelebilirdik. 75. dakikaya kadar Beşiktaş çok baskılı oynadı. Bu dakikadan sonra biz daha etkili pozisyonlar yakaladık. şeklinde konuştu.

Öte yandan son haftalarda kötü gidişin ardında basında çıkan istifa haberlerine tepki gösteren Çapa, çok büyük paralar verip hazır olan futbolcuları alma şansları olmadığını, ligde maçtan önce dokuzuncu sırada olduklarını, o zaman alt sırada bulunan tüm takımların hocalarını istifa etmesi gerektiğini belirtti.

Gençlerbirliği kalecisi Ramazan ise arkadaşlarını kutladığını, iyi bir mücadele seregilediklerini, sahaya 3 puan için çıktıklarını ancak 1 puanın da kötü olmadığını kaydetti. Orta sahanın değişmez ismi Özgür ise, Çok iyi bir mücadele oldu. İlk yarı çok iyi futbol oynadık. İkinci yarı ise iyi mücadele ettik ancak biraz daha çok pas yapabilseydik gol bulabilirdik. Ama olmadı. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Ersan, Antalya'dan sıcak havadan geldiklerini, Ankara´da ise havanın buz gibi olduğunu belirterek, Burada hava buz gibiydi. Maça durgun başladık, bir gol yedik ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarı iyi bir performans sergiledik. Golleri atabilirdik ama 2. golü bulamadık. Ankara'da 1 puan iyi mi, kötü mü onu ilerleyen haftalarda değerlendireceğiz. Ligi 30 puanla bitirmek istiyoruz. şeklinde konuştu,

Beşiktaş´ın golünü kaydeden Olcay´da ilk yarı kötü oynamadıklarını, sadece maça durgun başladıklarını kaydetti. İlk yarının son 15 dakikasında Gençlerbirliği'nin hiç oyunda yer almadığının altını çizen genç oyuncu, ikinci yarıda da kendilerinin daha etkili olduğunu, 20 dereceden eksi 20 dereceye gelmelerini kendilerini etkilediğini dile getirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.