Genç'te ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi

17 Ekim 2012 Çarşamba 18:58
Genç'te ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi






BİNGÖL (CİHAN)- Bingöl'ün Genç ilçesinde faaliyet gösteren Cemre Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Kermesin açılışına Genç Kaymakamı Muammer Köken ve eşi Gülbahar Köken katıldı. Açılışın hayırlara vesile olmasını temenni eden Köken ailesi, açılış kurdelesini beraber kesti. Kesilen kurdeleden sonra konuşan Kaymakam Muammer Köken, ''Fakir öğrenciler için yapılan bu kermese emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' dedi.

Cemre Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Aydemir ise kermesi insanları hayra teşvik etmek ve yardıma muhtaç öğrencilere az da olsa bir katkıda bulunmak amacıyla düzenlediklerini söyledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.