Gökhan Süzen: Biz bu sene bütün tabuları yıktık

11 Aralık 2012 Salı 13:53
Gökhan Süzen: Biz bu sene bütün tabuları yıktık






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul BBSK takımının başarılı oyuncusu Gökhan Süzen, bu sene yenemedikleri takımları yenip bütün tabuları yıktıklarını söyledi.

İstanbul BBSK takımı oyuncusu Gökhan Süzen, Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını yaptıkları antrenman sonrası Cihan Haber Ajansı'nın sorularını cevapladı. Fenerbahçe maçında Anadolu takımlarının nasıl oynaması gerektirdiğini gösterdiklerini belirten Süzen, şöyle konuştu:

Fenerbahçe'ye karşı Anadolu takımlarının nasıl oynaması gerektiğininin örneğini sergiledik bu hafta. Bir duran toptan ise maçı kaybettik. Bu hafta ise Trabzonspor ile oynayacağız. Trabzon ligde bir yükselip bir düşüş yaşayan bir takım, bir istikrarı yakalayamadı bu sene. Biz de onlar gibi bir kazanıp bir kaybediyoruz ama son iki maçtır olumlu futbol oynuyoruz. Fenerbahçe karşısında oynadığımız futbolu eğer Trabzonspor'a karşıda oynarsak kazanabileceğimizi düşünüyorum. Takım olarak artık Trabzonspor'u yenip tırmanışa geçmek istiyoruz.

Trabzonspor'a karşı kendi evlerinde bir türlü yenemediklerini ifade eden Gökhan Süzen, bu sene bütün tabuları yıktıklarını ve her türlü takımı yenebileceklerini kaydetti. Süzen, Bazı takımlara karşı şansımız tutmuyor. Kendi sahamızda da Trabzonspor'u yenemiyoruz. Ama bu sene yıkamadığımız tabuları yıktık. Bursaspor'u deplasmanda yendik. Trabzonspor maçıda böyle bir maç olacak. Biz mücadelemizi ortaya koyup takım olarak da iyi oynarsak Trabzonspor'u yenip bu şanssızlığımızı kıracağız. dedi.

İstanbul BBSK takımının bir diğer genç oyuncusu Zeki Korkmaz ise Fenerbahçe maçına çok iyi başladıklarını, golü yedikten sonra hiç demoralize olmadıklarını ifade etti. Zeki Korkmaz, şöyle devam etti:

Fenerbahçe maçı bizim adımıza çok iyi başlamıştı. Golü yedik ama golden sonra demoralize olmadık. Oyunu çirkinleştirmeden yapmamız gerekeni yaptık. Güzel futbol oynadık ama hakkımız olan puanı alamadık. Bu futbol önümüzde oynayacağımız maçlar için güzel sinyaller verdi.

Şimdi önümüzde bir Trabzonspor maçı var. Bu güzel futbolu onlara karşıda sergilersek üç puan alacağımızı ümit ediyorum. Ligde istediğmiz yerde değiliz ve bununla ilgili çalışmalarımızda devam ediyor.

Uzun zamandır forma şansı bulamadığı İstanbul BBSK'da Bülent Korkmaz'ın gelmesi ile tekrardan formasına kavuşan Zeki Korkmaz, kendisine verilen şansı iyi değerlendirdiğini söyledi.

TRABZONSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bu arada İstanbul BBSK, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 16 Aralık Pazar günü kendi evinde Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Langa Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma koşuları ve hareketleri ile başladı. Daha sonra kısa pas çalışması yapan oyuncular, dar alanda yapılan çift kale maçın ardından antrenmanı tamamladı.

Tedavisine devam edilen Turgay Bahadıroğlu antrenmanda yer almadı. Metin Depe ise takımdan ayrı düz koşu yaparken Doka salonda çalıştı.

İstanbul BBSK, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.