Gölbaşı'nda binaların dış cephesi yenileniyor

18 Ekim 2012 Perşembe 11:02
Gölbaşı'nda binaların dış cephesi yenileniyor






ANKARA (CİHAN)- Gölbaşı Belediyesi tarafından Ankara Caddesi, Hükümet Caddesi ve Cemal Gürsel Caddesi'ndeki binaların dış cephesi yenileniyor. Eskiyen ve yıpranmış durumdaki binaların dış cepheleri yenilenirken görüntü kirliliği de ortadan kayboluyor.

Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Tosun da mahallerine yapılan dış cephe çalışmasından dolayı Gölbaşı Belediyesi'ne tam not vererek Gölbaşı Belediyesi'ne teşekkür etti. Muhtar İrfan Tosun, Gölbaşı'na girerken mahallesinde bulunan yıpranmış ve dış cephesi kötü olan binaların gelenleri karşıladığına dikkat çekti. Muhtar Tosun, Şimdi binaların dış cephesi yenilendi. Adeta yepyeni bir Gölbaşı oldu, mahallemin de yüzü değişti. Mahallemize ayrı bir güzellik geldi. Gölbaşı Belediyesine ve Başkanımız Yakup Odabaşı'na teşekkür ediyoruz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.