Göreve başlayan yeni yunus timlerinin gösterisi

14 Aralık 2012 Cuma 17:09
Göreve başlayan yeni yunus timlerinin gösterisi






KOCAELİ (CİHAN)- Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi'nde görev yapacak olan motosikletli yunus timlerine, 40 yeni personel daha katıldı. Bir aylık temel eğitimlerini alan yunuslar, motosiklet üzerinde yaptıkları gösteriler ile nefesleri kesti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü sokaklarda huzur ve asayiş açısından oldukça başarılı çalışmalara imza atan yunus timlerini 40 yeni personel ile güçlendirdi. Yunus timleri, ilk bir aylık temel eğitimini tamamladı. Temel eğitimde motosiklet konusunda uzman hale gelen polisler, öğrendiklerini İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve müdür yardımcılarının önünde sergiledi. 40 yeni yunusun önümüzdeki günlerde de savunma sanatları, hukuki dersler ile diğer branşlarda eğitim alacakları öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait İnterteks Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapılan gösterilerin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, motosikletli timleri güçlendirdiklerini söyledi. Çelik, şunları kaydetti: Buradaki 40 arkadaşımızı önümüzdeki dönemde yunus timlerine katacağız. Temel eğitimlerini aldılar. Bundan sonraki dönemde bu arkadaşlarımız şehrimize hizmet edecek. Ama sadece motosikletli tim olarak değil, yani sadece motora binme devriye atma anlamında değil. Hem hukuki, hem mesleki anlamda tam donanımlı olacaklar. Yakın savunma eğitimi alacaklar. Kaçakçılıkta, asayişte veya trafikte bilgi sahibi olacaklar. Gerektiğinde her olaya müdahale edebilecekler. Kent huzur ve asayişine katkı sağlayacaklar. İlk etapta gördüğümüze arkadaşlarımız bu işi yapacaklarını bize gösterdiler. Eminim sokaklarda oldukça başarılı olacaklar. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.