Gözünde saplanan makasla hastaneye geldi

Nevşehir'de evde makasla oyun az kalsın minik Esra'yı kör ediyordu. Küçük kız gözünde makasla hastaneye getirildi

10 Ağustos 2014 Pazar 11:04
Gözünde saplanan makasla hastaneye geldi






Gözünde saplanan makasla hastaneye geldi

Ev içinde oyun minik Esra'yı az daha kör ediyordu. Nevşehir’de, evlerinde oyun oynarken yere düşen dokuz yaşındaki Esra A.’nın yüzüne makas saplandı. Şans eseri gözü yerine bir ucu elmacık kemiği diğer ucu burnuna saplanan makas, Nevşehir Devlet Hastanesi’nde çıkarıldı.

Nevşehir’de ilkokul öğrencisi Esra A., evde kardeşleri ile oyun oynadığı sırada bir anda yere düştü. Bu sırada yerde bulunan makasın bir ucu Esra’nın sağ gözünün hemen altından girerek kemiğe saplanırken diğer ucu burnuna saplandı. Olayın ardından küçük kız ailesi tarafından yüzünde saplı makasla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne getirildi. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr Ahmet Cevatzade tarafından ameliyata alınan Esra’nın yüzüne saplanan makas başarılı bir operasyonla çıkarıldı.

Ameliyatın ardından bir gün hastanede kalan Esra A., taburcu edilirken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.