Gül'den kritik mesaj, 'Hizmete devam edeceğim'

Cumhurbaşkanlığı sonrası ne yapacağı merakla beklenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasete devam mesajları verdi.

15 Temmuz 2014 Salı 00:43
Gül'den kritik mesaj, 'Hizmete devam edeceğim'






Gül'den kritik mesaj, 'Hizmete devam edeceğim'

Cumhurbaşkanlığı sonrası ne yapacağı merakla beklenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasete devam mesajları verdi. Gül 7 yıllık görev süresini bitirdiğini belirterek, millete hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.
Gül, “Ben daha çocukluğumdan, öğrencilik yıllarımdan beri hep dernek, cemiyet daha sonra da siyasi parti vatan ve milletin meseleleriyle meşgul oldum. Millete hizmet etmeyi en asil görev olarak gördüm. Şüphesiz ki bundan sonra da milletime hizmet etmeye devam edeceğim. Millete hizmet etmenin çok yolları vardır. Bakalım nasıl edeceğiz. Bunu hep beraber göreceğiz.” dedi. Gül’ün sözleri salonda büyük alkış aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) iftarına katılan Cumhurbaşkanı Gül, görev süresinin dolmak üzere olduğunu, görevi sırasında bizzat kendisinin yaptığı öncülükle Türk işadamlarının yurtdışında 35 milyar dolarlık iş aldığını ifade etti. Gül, “Öyle ki Türkiye dışındaki bütün işlerinizi takip ettim. Sadece bir projeyi Türk işadamlarına almak için gittiğimiz ülkeler oldu. Neticede siz kazandınız. Türkiye kazandı.” şeklinde konuştu.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.