Günay Kaptan son yolculuğuna uğurlandı

02 Ocak 2013 Çarşamba 13:04
Günay Kaptan son yolculuğuna uğurlandı






TRABZON (CİHAN)- Tedavi için gittiği İzmit´te hayatını kaybeden Çarşıbaşı- Vakfıkebir dolmuş durağının kurucularından Günay Kabataş (65) sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Çarşıbaşı Merkez Mahallesi´nde doğan ve geçimini şoförlük yaparak kazanan Günay Kabataş, gecen Ramazan ayında diş rahatsızlığı nedeniyle gittiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde çene altında kitle teşhisi konmuş ve ardından bir dizi operasyon geçirmişti. Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde yapılan tedavisinin ardından Günay, diş tedavisini tamamlamak için İzmit´e gitti. Burada tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Günay'ın cenazesi bu sabah saatlerinde memleketi Trabzon´un Çarşıbaşı ilçesine getirildi.

Kabataş için Çarşıbaşı Merkez Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Merkez Mahallesi´ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, eski Belediye Başkanı Mehmet Turan, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karacengel, Akçaabat AKSA Elektrik İşletme Şefi Muhammet Nişancı ve çok sayıda vatandaş katıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.