Güney Kore Tarım Bakanlığı heyeti Bursa'da incelemelerde bulundu

14 Aralık 2012 Cuma 10:30
Güney Kore Tarım Bakanlığı heyeti Bursa'da incelemelerde bulundu






BURSA (CİHAN)- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Güney Kore Tarım Bakanlığı arasında yapılan ticaret anlaşması kapsamında Bursa'ya gelen 4 kişilik teknik heyet, incelemelerde bulundu.

Ticaret anlaşması kapsamında tarımsal üretim ve ürün ihraç modellerini yerinde incelemek üzere Güney Kore Tarım Bakanlığı adına Türkiye'de bulunan 4 kişilik bir teknik ekip, Bursa Tarım İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Pestisit Laboratuvarı'nda incelemelerde bulunan heyet, Uludağ İhracatçı Birlikleri ile Marmarabirlik tesislerini de ziyaret etti. Heyete İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü İhsan Duman da eşlik etti.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik'i makamında ziyaret eden heyet karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Çelik, ziyaretin iki ülke açısından da faydalı olduğunu belirtti.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.