Güngören Belediyesi'nden kurban kesimi takibi için LED ekran

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:42
Güngören Belediyesi'nden kurban kesimi takibi için LED ekran






İSTANBUL (CİHAN)- Güngören Belediyesi, semt sakinlerinin kurban kesimi sıralarını takip etmeleri için LED ekran kurdu.

Kurban kesim merkezi için yeni tesis kuran Güngören Belediyesi, kesim alanında otopark, sağlık çadırı, mescit, hasta nakil aracı, hayvan bekleme alanının yanı sıra güvenlik personelleri, parçalama ve kesim için uzman kasaplar ile hizmet verecek. Belediye bu hizmetlerine ek olarak kurban sahiplerinin sıralarını takip etmeleri için LED ekran da koydu. Kurban kesim alanında hijyenik ve İslami usullere göre kesim yapılacağını dile getiren Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, şunları söyledi:

Vatandaşlarımız, bekleme alanında kesim sırasını beklerken kurulan LED ekrandan kesimleri takip edebilecek. Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için kesim hizmetinin yanı sıra büyükbaş kurban sahiplerimiz için parçalama hizmeti ve hissedar sayısı kadar tartılıp poşetlenme işlemini de gerçekleştirilecek. Kesim için Beyaz Masa'ya kayıt yaptıran tüm vatandaşlarımız kurbanlıklarını arife gününden itibaren kesim alanımıza bırakabilecek. Amacımız, vatandaşlarımıza sorunsuz ve İslami usullere uygun Kurban Bayramı yaşatmak.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.