Hac vazifesini yerine getirmek için memleketinden helallik istedi

16 Ekim 2012 Salı 20:47
Hac vazifesini yerine getirmek için memleketinden helallik istedi






TRABZON (CİHAN)- Hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, memleketinde helallik istedi.

Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde, İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, MYO Müdürü Doç. Dr. Hakan Alp, AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, İl Genel Meçlisi Üyesi Muhammet Balta, daire amirleri, muhtarlar arkadaşları ve teşkilat mensupları ile helalleşti.

Balta, Kaymakam Arısoy'a, Göremediğim ve helalleşemediğim hemşerilerimle sizin nazarınızda vedalaşmak istiyorum. Onlara en kalbi dileklerimle selam ve sevgilerimi iletin. dedi.

İlçeden karayoluyla Ankara'ya gitmek için hareket eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Çarşamba sabahı saat 03.00' da Ankara' dan hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara hareket edecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.