Hadımköy'de tekstil fabrikasında yangın 

Hadımköy Atatürk Sanayi Sitesi'nde bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. İlk bilgilere göre fabrikada mahsur kalan yok. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dumandan etkilenen itfaiye erleri hastaneye götürüldü.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 11:44
Hadımköy'de tekstil fabrikasında yangın 






Hadımköy'de tekstil fabrikasında yangın 

İstanbul, Hadımköy'de bulunan Atatürk Sanayi Sitesi'nde bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. İlk bilgilere göre fabrikada mahsur kalan yok. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları ise sürüyor

Hadımköy'de bulunan Atatürk Sanayi Sitesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İBB'den yapılan açıklamada, "Hadımköy'deki fabrika yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor" denildi.

Hadımköy'de iki katlı ve 5 bin metrekare alandaki tekstil fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye daire başkanı yaptığı açıklamada, fabrikanın 63 çalışanının olduğunu, can kaybı ve mahsur kalan olmadığını söyledi. 

İstanbul'un çevre ilçelerinden gelen 28 itfaiye aracı ve havadan yangına müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları ise sürüyor.

Dumandan etkilenenler ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.