Hakkari'de 7 PKK'lı terörist öldürüldü

Hakkari Gabar ve Alandüz Bölgeleri'nde sürdürülen arama tarama faaliyetleri sırasında bir grup teröristle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 7 terörist etkisiz hale getirildib

15 Mayıs 2019 Çarşamba 18:51
Hakkari'de 7 PKK'lı terörist öldürüldü






Hakkari'de 7 PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütü PKK'ya yönelik Hakkari Gabar Dağı ile Yüksekova Alandüz Bölgesi'nde yürütülen operasyon sırasında 7 terörist öldürüldü. Aynı bölgede önceki gün de 4 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Yaz aylarında kanlı saldırılara hazırlanan PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar Hakkari Gabar ve Alandüz bölgelerinde ağırlık kazandı.
Edinilen bilgilere göre Güvenlik güçlerince 2 bin 100 rakımlı Yüksekova Alandüz Bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 5 terörist, Gabar'da ise 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi...

İçişleri Bakanlığı, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ve 3’üncü Piyade Tümen Komutanlığı birlikleri tarafından 2 bin 100 rakımlı Yüksekova Alandüz Bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 5 terörist etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GABAR'DA 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan Şırnak-Merkez Gabar Dağı Köprü Deresi bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.