Hakkari Valiliği: 3 asker şehit oldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi

17 Ekim 2012 Çarşamba 16:36
Hakkari Valiliği: 3 asker şehit oldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi






HAKKARİ (CİHAN)- Hakkari Valiliği, Çukurca ilçesi Işıklı ve Gezgintepe üs bölgelerine teröristlerce düzenlenen saldırıda 3 askerin 3 şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı ve 3 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İlimiz Çukurca ilçesi Işıklı ve Gezgintepe üs bölgelerine bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucunda 3 askerimiz şehit olmuş, 1 askerimiz yaralanmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmekte olup, 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. denildi.

7 FARKLI NOKTADA TERÖRİSTLERCE DÜZENLENEN TOPLAM 400 KİLO TUZAKLANMIŞ EL YAPIMI PATLAYICI BULUNDU

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bölücü terör örgütü mensuplarına karşı Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde devam eden operasyonlarda arazi araması yapan birliklerce, 1 terörist sağ olarak yakalanmış, 5 adet tüfek ele geçirilmiş ve 7 farklı noktada bölücü terör örgütü mensuplarına yerleştirilmiş toplam 400 kilo tuzaklanmış el yapımı patlayıcı bulunmuştur. Hakkari'de terör örgütü önleyici faaliyetlere hassasiyetler devam edilmektedir.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.