Hakkari'de acı haber: 1'i Yarbay 3 bordo bereli şehit

Dağlıca'da Bordo Bereli'ler kalabalık bir terörist grubun barındığı kampı bastı. Çıkan çatışma sırasında 17 terörist öldürüldü, 1'i yarbay 3 şehit var..

17 Ekim 2015 Cumartesi 18:30
Hakkari'de acı haber: 1'i Yarbay 3 bordo bereli şehit






 Hakkari'de acı haber: 1'i Yarbay 3 bordo bereli şehit
Bordo Berelileri'n de katıldığı bir operasyonda 17 terörist öldürüldü. Dağlıca'daki operasyon sırasında asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Şehit olan 3 bordo bereliden 1’inin yarbay, 2’sinin astsubay olduğu bildirildi..

Hakkari’nin Dağlıca ilçesinden acı haber geldi...

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Dağlıca bölgesinde düzenlenen operasyon sırasında PKK’lı teröristler ile çatışma yaşandığı bildirildi.

Çatışmada 3 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Özel Kuvvetler mensubu bordo bereli olduğu ifade edilen şehitlerden 1'inin yarbay, 2'sinin ise astsubay olduğu belirtildi.

Genelkurmay açıklamasında çatışmada 17 teröristin öldürüldüğü ifade edildi.

Olayın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ERDOĞAN: ŞEHİTLERDEN BİR TABUR KOMUTANIMIZ 
Bu arada, KKTC'de soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit olan askerlerden birinin tabur komutanı olduğunu söyledi.
Erdoğan, "Operasyonlarımız durmayacak, devam edecek. Biz vatanımızdaki mücadelede sulhu ve sükunu sağlayana kadar operasyonların devamını göreceksiniz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 17.10.2015 18:33
Anahtar Kelimeler:
Dağlıca Bordo Bereli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.