Halk pazarı esnafından Başkan Tuna'ya teşekkür plaketi

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:41
Halk pazarı esnafından Başkan Tuna'ya teşekkür plaketi






ANKARA (CİHAN)- Sincan Halk Pazarı esnafı, Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya teşekkür plaketi takdim etti. Geçtiğimiz günlerde Sincan İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni ağırlayan Başkan Tuna'nın bu kez misafirleri ise Halk Pazarı esnafı oldu. Halk Pazarı Dernek Başkanı Hasan Cihanger ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Tuna'ya verdiği destek için teşekkür etti.

Halk Pazarı esnafı adına Başkan Tuna'ya bir plaket takdim eden Cihanger, Başkanımız bizlere desteğini hiç esirgemedi. Halk Pazarı esnafını ortada bırakmadı. Açılış günümüzde de yanımızda bulunarak bizi onurlandırdı. Başkanımıza esnafımız adına teşekkür ediyorum. dedi.

Halk Pazarı'nın daha bir modern hale kavuştuğunu hatırlatan Başkan Tuna ise Halk Pazarı Dernek Başkanı'na ve heyetine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Eski pazarın bulunduğu yerde en kısa sürede Sincan'ımıza yakışan bir görünüme kavuşacak. Bölge halkımızın rahatlıkla nefes alabileceği çok güzel bir parkımızı buraya yapıyoruz. Sincan'ımız için Belediye olarak elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.