"Halkımızın ayağına çamur değmeyecek"

17 Ekim 2012 Çarşamba 19:00






MERSİN (CİHAN)- Mersin'in Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, hedeflerinin kış aylarında vatandaşın ayağını çamura değdirmemek olduğunu belirtti.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Turgut Türkalp Mahallesi'nde devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi. Mahalle muhtarı Şemsettin Akar'ın da hazır bulunduğu incelemeler sırasında açıklama yapan Tuna, Turgut Türkalp Mahallesi 79001 ile 79034 numaralı sokaklar arasında bulunan kaldırımsız sokakları baştan aşağı kaldırım ile döşediklerini kaydetti. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerin Turunçlu ve Portakal mahallelerinde kaldırım çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Tuna, mahallelerin eksiklikleri konusunda mahalle muhtarlarıyla sürekli diyalog halinde olduklarını belirtti.

Turgut Türkalp Mahallesi'nde açılmamış sokakların tamamını açtıklarını anlatan Tuna şöyle devam etti: Mahallemizde kaldırım düzenleme çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu mahallemizdeki çalışmayı tamamladıktan sonra Turunçlu ve Portakal Mahallelerinde kaldırım eksiği bulunan sokaklarda da kaldırım döşeme çalışmalarına başlayacağız. Amacımız kış aylarında halkımızın ayağını çamur değdirmemek ve fiziki olarak sağlıklı zeminler oluşturmaktır. Kaldırım çalışmaları sonrası mahallemizi sıcak karışım asfalt ile kaplayacağız. Bu mahallemizde asfalt ve kaldırım konusunda hiçbir problemimiz kalmayacak.

Turgut Türkalp Mahallesi Muhtarı Şemsettin Akar ise Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın hizmette mahalle ayrımı gözetmeksizin, her mahalleye eşit hizmet götürdüğünü belirterek, Toroslar Belediyemizin mahallemizde yapmış olduğu kaldırım çalışmaları gerçekten mahalle halkını memnun etmiştir. Başkanımız Hamit Tuna halkıyla bütünleşmiş bir belediye başkanıdır. Mahallemize ve Toroslar ilçesine yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.