Hamit Altıntop: Abdullah hoca iyi niyeti ve pozitifliği sert uygulamalı

17 Ekim 2012 Çarşamba 08:01
Hamit Altıntop: Abdullah hoca iyi niyeti ve pozitifliği sert uygulamalı






BUDAPEŞTE (CİHAN)- A Milli Futbol Takımı'nın önemli oyuncularından Hamit Altıntop, Abdullah hoca detaylara dikkat eden ve maçlara da bizi öyle hazırlayan biri. Ancak bu bir eleştiri değil. Bazen o iyi niyeti ve pozitifliği sert uygulamak gerekiyor dedi.

A Milli Takım'ın deplasmanda 3-1 mağlup olduğu Macaristan mücadelesi sonrası açıklamalarda bulunan Altıntop, Maça iyi başladık. İstediğimiz golü de bulduk. Yine inanılmaz bir gol yedik. Bazı şeyleri kelimeyle ifade etmesi çok zor. Bugün de söyleyecek bir şey bulamıyorum. Hedefimiz 4 puandı, elimizde var sıfır. İnsan üzülüyor. Tabi ki diğer takımların avantajı çok iyi. Bizim de içeride oynayacağımız Andorra maçı var, Estonya maçı var. Önemli olan bu saatten sonra ne kadar puan kaldıysa onları toplamak diye konuştu.

Performans ve istek açısından Cuma gününe göre daha pozitif olduklarını belirten Hamit Altıntop, Özellkle ilk devrede. Ama sonuç maalesef inanılmaz olumsuz. Tabi ki bu hepimizi üzüyor. İleri adım atamıyoruz maalesef. Şartlara göre en iyisini yapmaya çalıştığımıza inanıyorum. Bazı pozisyonlarda daha soğukkanlı ve akıllı hareket edebiliriz. Öğrenmeye çalışacağız ve bunları da genç arkadaşlarımıza öğretmeye çalışabiliriz şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı'nın inanılmaz pozitif bir kişiliğe sahip olduğunu vurgulayan Altıntop, şunları söyledi: Detaylara dikkat eden ve maçlara da bizi öyle hazırlayan biri. Ancak bu bir eleştiri değil. Bazen o iyi niyeti ve pozitifliği sert uygulamak gerekiyor. Ben buna inanıyorum. Belki bazen bu ciddiyeti hissettirmek gerekiyor. Biz pes etmiyoruz. Yine bir turnuva kaybedebiliriz. Bizim hedefimiz, genç arkadaşlarımızın profesyonel anlamda kendilerini geliştirmeleri ve kendilerini ortaya koymaları. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.