HDP'den sınırsız provakasyon ısrarı

Diyarbakır Sur'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları engellemek için HDP'li yöneticiler halkı kışkırtmaya çalışıyor,

03 Mart 2016 Perşembe 12:25
HDP'den sınırsız provakasyon ısrarı






HDP'den sınırsız provakasyon ısrarı

Diyarbakır Su
r'a yürüme çağrısına halktan yeterli desteği bulamayan HDP, il genelinde eylemleri sürdüreceğini duyurdu. 6 - 7 Eylül olaylarını tetikleyen Demirtaş, benzer bir çağrıyı hafta başında yinelemiş, Diyarbakır Sur ilçesinde devam eden operasyonları durdurmak için taraftarlarını Sur'a girme çağrısında bulunmuştu.

HALKI KIŞKIRTIYORLAR

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sur için yaptıkları çağrının süreklilik arz ettiğini belirterek, "Sur'daki durum netleşene kadar demokratik eylemlerimize devam edeceğiz. Geri adım atmayacağız" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek ve DTK Eş Başkanları Hatip Dicle ve Selma Irmak ile birlikte basın toplantısı düzenlendi. HDP Diyarbakır il binasında düzenlenen toplantıda konuşan Demirtaş, Sur için yaptıkları çağrının süreklilik arz ettiğini belirterek, “Halk saat 16.00'da demokratik tepkisini ortaya koymalı.
Sur'daki durum netleşene kadar demokratik eylemlerimize devam edeceğiz. Geri adım atmayacağız. Her gün onlarca kez tehdit ediliyoruz. Sizden korkmayacağız. Alanlarda olacağız” dedi.
Son Güncelleme: 03.03.2016 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.