HDP'li Besime'yi çılgına çeviren fark!

PKK'lı teröristlerin katliamlarına, yağma ve saldırılarına yıllardır ses çıkaramayanlar, güvenlik güçlerinin nezaketine laf söylemeye başladı

27 Ocak 2016 Çarşamba 15:58
HDP'li Besime'yi çılgına çeviren fark!






HDP'li Besime'yi çılgına çeviren fark!

Teröristler aylardır girdikleri evi talan ediyor, bebeklerin oyuncaklarına, halı rulolarının içine, basketbol futbol toplanrının içine bubi tuzakları koyan PKK'lı katilleri tek laf edemeyen HDP'li vekil Besime Konca, asker ve polislerin bazı evlerin içine astığı teşekkür notu ile bayraktan çok rahatsız olmuş. Logar kapaklarının altına bombalı tuzaklar kurulurken, vatandaşın yolu, evi, kalrdırımı ölüm tuzaklarıyla doldurulurken sus pus olan HDP'li vekiller, operasyonlar sırasında sosyal medyaya yansıyan görüntülere ateş püskürüyor.


Bir yanda PKK'lı teröristlerin yakıp yıktığı evler, savaş alanına çevirdiği şehirler, öte yanda güvenlik güçlerinin nezaket kurallarına uygun davranışı. Besime'yi çılgına çeviren körlük vicdanını karartmışa benziyor.

Operasyonlardan rahatsız olan HDP'li vekiller şimdi de Türk askerinin duyarlı davranışını hazmedemedi. Cizre'deki operasyonlar sırasında bir evden yemek yediği için para ve not bırakan askerden rahatsız olan HDP'li vekil Besime Konca utanmazlıkta zirve yaptığını gösteren açıklamalarda bulundu.

PKK'NIN VE BESİME KONCA'NIN HALKA REVA GÖRDÜĞÜ KÜFLENMİŞ YİYECEKLER!

Cizre'de teröristlere karşı yürütülen operasyonda, bir askerin yemek yediği eve bir miktar para ve "Dolabınızdan yedik, hakkınızı helal edin" notunu bırakması objektiflere takılmıştı.

HDP'Lİ VEKİLİ ÇILGINA ÇEVİREN GÖRÜNTÜ

Türk milleti tarafından askerin bu duyarlı davranışı büyük takdir toplamış ve duygulandırmıştı. Ancak HDP'li vekil Besime Konca'yı du durum rahatsız etti. Konca, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"YİYOR, İÇİYOR, TÜRK BAYRAĞI ASIP 100 LİRA BIRAKIYOR"

Sokaklara hendek kazan ve halkı tehdit eden terör örgütü PKK'nın zulmünden kaçan vatandaşlarla ilgili HDP'li vekil Konca teröristlere tek laf etmeyip, yüzü dahi kızarmadan, "O evin insanları nerededir? Niye çıktı?" sorusunu yöneltti. Konca, "Bütün havuz medyasının manşeti neydi: Cizre'de bir evde kalıp Türk bayrağını asıp, burada kaldık, yedik, içtik, size de 100 lira bırakıyoruz. Bütün manşetler buydu. O evin insanları nerededir? Niye çıktı? Polis ya da özel hareket timi niye insanların evine giriyor, yiyor, içiyor, Türk bayrağını asıp sonra da 100 lira bırakıyor?" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.01.2016 16:10
Anahtar Kelimeler:
Cizre Operasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.