Hoşgörü öğrencileri, Vali Cerrah´ı ziyaret etti

13 Aralık 2012 Perşembe 14:04
Hoşgörü öğrencileri, Vali Cerrah´ı ziyaret etti






OSMANİYE (CİHAN)- Osmaniye Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları'na bağlı hizmet veren Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri Elifgül Gök, Ceyda Örek, Nermin Elmasoğlu beraberinde Okul Müdürü Mehmet Pat, Müdür Yardımcısı Münir Cerrahoğlu ve Sınıf Öğretmeni Ömer Köse Vali Celalettin Cerrah´ı ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Mehmet Pat, okulda verdikleri eğitimin yanı sıra öğrencilere vatan, millet ve bayrak sevgisini de aşıladıklarını ifade ederek, Okulumuzda öğretim ve eğitimi dengeli bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Sadece dersler değil, çocuklarımızın sosyal gelişimi, vatanını, milletini ve bayrağını sevmesi, saygı duyması ve toplumsal değerlerimiz de çok önemli. Çocuklarımıza bu değerleri vermeye çalışıyoruz. dedi.

Ziyaretin devamında öğrenciler, Vali Cerrah´ın doğum günü dolayısıyla yazdıkları mektupları okudu. Vali Cerrah´ın doğum gününü kutlayan öğrenciler, Osmaniye için yaptığı hizmetler ve eğitim konusunda yaptığı çalışmalar için Vali Cerrah´a teşekkür ederek, duygularını ifade eden şiirleri okudu.

Öğrencilerin mektupları için teşekkür eden Vali Cerrah, Çocuklarımızın bu sürprizi beni çok mutlu etti. Mektuplarında duygularını çok içten bir biçimde ifade etmişler. Çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin böyle çocuklara ihtiyacı var. Artık çağ atlamamız lazım. Bunu çocuklarımız sayesinde başaracağız. dedi.

Vali Cerrah, çocukların en iyi şekilde yetişmesi için eğitim konusunda çalışmalar yaptıklarını da kaydederek, Osmaniye´de 3 yıl önce eğitim seferberliği başlattık. Devlet ödenekleri ve hayırsever katkısı ile ilimize 902 derslik kazandırdık. 380 dersliğimizin yapımında hayırseverlerimiz katkıda bulundular. İlimizde okul sayısının artması, sınıflardaki öğrenci sayısını düşürdüğü için eğitim kalitemiz de arttı. Amacımız çocuklarımızın modern okullarda en iyi eğitimi alması ve ülkemize yararlı insanlar olarak yetişmesi. diye konuştu.

Öğrencileri kabul etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Cerrah, öğrencilere Osmaniye Beymail ürünlerinden oluşan hediyeler verdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.