Huzur toplantısında vatandaş ile devlet bir araya geldi

13 Aralık 2012 Perşembe 14:17
Huzur toplantısında vatandaş ile devlet bir araya geldi






ORDU (CİHAN)- Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, hizmetlerin en güzelinin insanlara yapılan hizmet olduğunu belirterek, halka hizmetin Hakk´a hizmet olduğunu belirtti.

Ünye´de Çamurlu Mahalle Muhtarlığı´nca Necmettin Polvan İlköğretim Okul Salonu´nda Huzur Toplantısı düzenlendi. Toplantıya; Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ve başkan yardımcıları, Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Garnizon Komutanı Ahmet Koçdemir, Ünye Müftüsü Aydın Yığman, AK Parti il genel meclis üyeleri, İlçe Tarım Müdürü Yetkin Esen, Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Şimşek, Aile Toplum Sağlığı Müdürü Engin Araz, Halk Eğitim Müdürü Mahmut Karaduman, YEDAŞ Müdürü Ali Kemal Yılmaz, Çamurlu Mahalle Muhtarı Altan Yılmaz, çok sayıda daire amiri ve mahalle sakinleri katıldı.

Programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, yapılan çalışmaları anlattı. Arpacıoğlu, Hizmetlerin en güzeli insanlara yapılan hizmetlerdir. Biz biliyoruz ki halka hizmet Hakk´a hizmettir. Biz işlerimizi bu düstur ile yapıyoruz. Mahallemiz için büyük sıkıntılardan bir tanesi de su idi. Bu sorunu da 37 kilometre uzaktan getirdiğimiz su ile aşıyoruz. Bu suyun gelmesinde yüzde 80 bir cazibe var. Yani belediye olarak her ay 160 milyar kar edeceğiz. 5 yılda 8 buçuk trilyon kar demektir. Bu paraları biz başka hizmetlere aktaracağız. şeklinde konuştu.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir de milletin başında efendi değil, hizmetçi olarak geldiklerini söyledi. Ne sıkıntı varsa kendileri ile paylaşılmasını isteyen Demir, Benim evimde bir ayna var. Ben her sabah işe gelmeden önce o aynanın karşına geçip 'bugün bu millet için ne yapacaksın, akşam geldiğimde de bugün bu millet için ne yaptım' diye kendimi hesaba çekiyorum. İyi de oluyor. Çekmeyenlere de tavsiye ederim, güzel oluyor. diye konuştu.

Çamurlu Mahalle Muhtarı Altan Yılmaz ise mahallesi ile alakalı bilgi verdi. Muhtar Yılmaz, şunları ifade etti: Mahallemiz, 62 sokak, 3 caddedir. 4 camii, 2 ilköğretim okulu bulunmaktadır. Mahallemizin sosyo-ekonomik yapısı, zengini ve fakiri çok afaki olmamakla beraber bulunmaktadır. Diğer mahallelere göre binek taşı olan bir mahalledir. Birçok mahalle, mahallemizden ayrılmaktadır. Mahallemizde sosyal hizmetler müdürlüğünün olması bizi çok memnun etmektedir. Oradaki hizmetler, mahallemiz için akıl almaz bir şeydir. Özellikle emniyet müdürümüze, mahallemizdeki tinerci gençlerle, gayri ahlaki birkaç olayı, toplum destekli birimlerle geniş bir çalışma yaparak çok büyük bir sıkıntı Allah´ın izni ile aşılmış durumdadır. Bize ve bizden sonraki muhtarlar için sayın belediye başkanımız çok güzel bir muhtar evi bize ihtisas ettiler. Muhtarlığımız bünyesinde sayın belediye başkanımızdan ne temenni ettiysek tamam dedi ve sözünü de tuttu. Ben sizlerin huzurunda belediye başkanımıza, mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. diye konuştu.

Daha sonra eline mikrofon alan mahalle sakinleri, sorularını, asayiş olaylarını kaymakama, jandarma karakol komutanı ve emniyet müdürü ile paylaştı.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.