İbrahim Yazıcı: Yenmek için gidiyoruz

24 Ağustos 2011 Çarşamba 13:13
İbrahim Yazıcı: Yenmek için gidiyoruz






Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, UEFA Avrupa Ligi Play Off turunda yarın karşılaşacakları Anderlecht takımını yenmek için Belçika'ya gittiklerini söyledi.
Yenişehir Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Yazıcı, "Bursa'da biz ne temenni ettik, ne bulduk. Aynı durumun tersi orada olamaz mı? Futbolda her netice var. Hiç kimse yenileceğim diye sahaya çıkmıyor. Biz de yenmek için gidiyoruz." dedi.

HAKSIZLIĞI DÜZELTTİLER
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 5 maçlık tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasını kaldırmasını da değerlendiren Başkan Yazıcı, "Bekliyorduk zaten. Zaten haksızdı. O haksızlığı düzelttiler. Teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
Yazıcı, satış listesine konulan Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve İbrahim Kaş'ın gönderilmesinin takımı nasıl etkileyeceği yönündeki bir soruya ise, "Teknik direktör bazı kişilerle, futbolcularla 'ben çalışmayacağım' dedikten sonra artık ne olabilir ki yani. Herhalde bu arkadaşlara çok şans verdi ama karşılığını alamadı. Bundan sonra da çalışmak istemediğini söyledi. Bu son derece doğal bir şey." cevabını verdi.

PARAYI ÇOK VEREN ALIR
Başkan Yazıcı, gönderilen 3 oyuncuyla ilgili görüşmeler ve yapılacak transferlerle ilgili soruyu ise, "Ben bugüne kadar isim vermedim. İmza atılmadıkça hiçbir oyuncuyla ilgili bir şey diyemem. Trabzonspor da var başka kulüpler de var. Parayı fazla veren alır. Bazı futbolcularla temaslarımız var. Ama onları isim bazında siz istersiniz ama ben söylemem." diye cevap verdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.