İdlib'ten acı haber | 1 asker şehit, 2 yaralımız var

Terör örgütü yandaşlarınca İdlib'te zırhlı ambulansa ağır silanlarla saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında bir askerimiz şehit oldu, 2 asker yaralandı

05 Haziran 2020 Cuma 22:54
İdlib'ten acı haber | 1 asker şehit, 2 yaralımız var






İdlib'ten acı haber | 1 asker şehit, 2 yaralımız var


İdlib'de bir ambulansa yönelik ağır silahlarla düzenlenen saldırıda 1 askerimiz şehit oldu. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlere yönelik operasyon sürüyor.

Terör örgütü yandaşlarınca İdlib'te zırhlı ambulansa ağır silanlarla saldırı düzenlendi. 

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'te teröristlerin saldırısı sonucu iki askerin şehit olduğunu iki askerin de yaralandığını açıkladı.  Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şöyle dendi: İdlib’de 05 Haziran 2020 tarihinde, Zırhlı ambulans aracına yapılan saldırı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler ateş destek vasıtalarımızla derhal ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz.

Son Güncelleme: 06.06.2020 03:33
Anahtar Kelimeler:
Son DakikaİdlibHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.