İftar vakti 9 yaşındaki kız cocuğuna cinsel taciz

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilköğretim okulu öğrencisine cinsel istismarda bulunmaya çalışan 71 yaşındaki adamı polis yakaladı

17 Temmuz 2014 Perşembe 08:36
İftar vakti 9 yaşındaki kız cocuğuna cinsel taciz






İftar vakti 9 yaşındaki kız cocuğuna cinsel taciz
 
Zonguldak'da 9 yaşındaki kız çocuğuna tam da iftar vaktinde cinsel istismarda bulunan 71 yaşındaki adam yakalandı. Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilköğretim okulu öğrencisine cinsel istismarda bulunmaya çalışan 71 yaşındaki bir kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde ilçe merkezindeki Atatürk anıtı yanındaki alanda meydana geldi.

9 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi, annesi N.K. (40) ile birlikte iftar sonrası sahile gezmeye gitti. Bir süre sonra annesinden ayrılan ve kendi başına gezmeye başlayan yanına gelen 71 yaşındaki İ.M. ile karşılaştı. 9 yaşındaki çocuğu kendisine yemek alacağı bahanesi ile Atatürk anıtı yanındaki çalılıkların arasına götüren İ.M., burada kendisine cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı iddia edildi.

BIÇAK ÇEKTİ

İlkokul öğrencisinin çığlık atıp yardım istemesi üzerine durumu fark eden çevredeki esnaf çocuğu kurtardı. İ.M. kendisini linç etmeye çalışan esnafın elinden üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartarak korkutması sonucu kurtularak kaçmayı başardı. Olayı gören vatandaşlar polis arayarak durumu anlattı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şehir merkezinde olay yerinden kaçan İ.M.’yi bulmak için çalışma başlattı.

İlköğretim okulu öğrencisine cinsel istismarda bulunan 71 yaşındaki İ.M.’nin bulunması için tüm polis ekipleri seferber olurken, arama çalışmalarına Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri de katıldı. İ.M. olaydan yaklaşık bir saat sonra evine gitmeye çalışırken asayiş ve KOM ekipleri tarafından yakalanarak Bağlık polis karakoluna getirilerek gözaltına alındı. Olayı kabullenmeyen ve 9 yaşındaki çocuğun kaybolduğunu düşünerek annesine teslim etmeye çalıştığını ileri süren İ.M. hakkında daha öncede başka bir ailenin çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile şikayetçi olduğu öğrenildi.

Cinsel istismar olayını gören iki kişi karakola gelerek ifade verirken anne N.K. da İ.M.’den şikayetçi oldu. İlköğretim okulu öğrencisi de psikolog eşliğinde karakolda ifade vererek yaşadıklarını anlattı.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.