İguana'yı yol kenarına atıp kaçtılar

Yol kenarlarına evlerindeki kedileri, köpekleri bırakarak kaçan vicdansızlar, hevesleri geçince terk ettikleri hayvan türlerine iguanayı da ekledi. 

22 Aralık 2018 Cumartesi 14:13
İguana'yı yol kenarına atıp kaçtılar






İguana'yı yol kenarına atıp kaçtılar


Evlerine aldıkları hayvanları, hevesleri geçince yol kenarlarına terk eden vicdansızlar bu bir metrelik iguanayı bırakarak kaçtı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yol kenarında vatandaşlar tarafından tam bir metre uzunluğunda bir iguana bulundu. Bitkin halde olduğu gözlenen iguana, Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi'nde tedavi altına alındı


Muğla'da, Bodrum-Yalıkavak Karayolu Torba Mahallesi yakınlarındaki yol kenarında bir vatandaş 1 metre uzunluğunda, 10 kilogram ağırlığındaki bir iguana buldu. Vatandaş, iguanayı, Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi yetkililerine teslim etti. Bitkin haldeki iguananın vücudunda herhangi bir yarası olmadığı belirlendi.


BESLEMEK İÇİN ALIP BIRAKMIŞLAR

Edinilen bilgilere göre tropik iklim hayvan türlerinden olan iguananın, vücut ısısının dengelenmesinden sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Muğla İl Müdürlüğü'ne teslim edileceği bildirildi. Bölgede yaşayan bir hayvan türü olmayan iguananın, beslenmek için alınıp, daha sonra sahibi tarafından doğaya salındığı veya kaçtığı sanılıyor.

Anahtar Kelimeler:
İguana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.