İHH'den kış öncesi Suriyelilere 3 bin battaniye

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:56
İHH'den kış öncesi Suriyelilere 3 bin battaniye






HATAY (CİHAN)- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), ülkelerindeki çatışma ortamından dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyelilere, 3 bin adet battaniye dağıttı.

Yaklaşan kış mevsimini göz önünde bulunduran İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Hatay'da oluşturduğu kriz masası, Suriyelilere yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor. Kriz masası tarafından koordine edilen yardımlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, yardım çalışmaları Türkiye ve Suriye'nin birçok bölgesinde etkin olarak devam ediyor. İHH görevlileri, düzenli olarak yardımlara devam ettikleri Hacıpaşa ve Güveççi'de bulunan Suriyelilere ayrıca Hatay çevresinde hastanelerde tedavi olan hastalara 300'er adet olmak üzere toplamda 600 battaniye dağıttı. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde yoğun çatışmalar yaşanan Harabjoz, Azmerin ve Derkuş Köylerine ise 2 bin 400 adet battaniye gönderildi. Böylece Suriyelilere dağıtılan battaniye sayısı 3 bini buldu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.