İHL öğrencisinin ahlaksızlığı kamuoyunda sert tepkilere neden oldu

İstanbul'da Marmara İmam Hatip Lisesi'nde bir öğrencinin Atatürk fotoğrafına yaptığı nahoş saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor. Ahlaksız öğrenci gözaltına alındı. 

20 Eylül 2023 Çarşamba 13:42
İHL öğrencisinin ahlaksızlığı kamuoyunda sert tepkilere neden oldu






İHL öğrencisinin ahlaksızlığı kamuoyunda sert tepkilere neden oldu


Şarkıcı Gülşen'in bir konser sırasında yıllar önce kendi müzik grubundan İHL mezunu arkadaşına sarfettiği sözler nedeniyle adeta linç eden İHL'liler, İmam Hatip Lisesi'nde meydana gelen ahlaksız olay karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Marmara İmam Hatip Lisesi'nden yayılan iğrenç görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında infiale neden olurken, İstanbul Valiliği ve İçişleri Bakanı söz konusu olaya karışanların gözaltına alındığını duyurdu. Görüntüleri kaydeden kişi hakkında ise nasıl bir işlem yapıldığı henüz belli değil. 

İstanbul valiliğinden yapılan açıklamada söz konusu kişinin kimliğinin tespit edildiği kaydedilen açıklamada, olayı gerçekleştiren 17 yaşındaki A.E.S'nin gözaltına alındığı bilgisi verildi. Açıklamada, olayla ilgili adli ve idari süreç başlatıldığı bildirildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ


İçişleri Bakanlığı da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafıyla uygunsuz hareketler yapan şahsın İstanbul’da gözaltına alındığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi şahsiyetine hakarette bulunan A.E.S. adlı şüpheli İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınmıştır. İdari ve adli süreç başlatılmıştır" ifadeleri yer aldı.


İSTANBUL VALİLİĞİ İNFİALE NEDEN OLAYA SESSİZ KALMADI


Kamuoyunda sert tepkiye neden olan nahoş olayın ardından İstanbul Valiliği de bir açıklama yaptı. Valilik açıklamasında Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik uygunsuz hareketler yaptığı belirlenen bir şüphelinin gözaltına alındığını duyruldu.

Valilikten yapılan açılamada, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin Atatürk'ün fotoğrafına yönelik müstehcen hareketler sergilediğinin görüldüğü belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.