İhsanoğlu:Başbakanı tebrik ediyorum.

Muhalefeletin çatı adayı İhsanoğlu, yaptığı ilk açıklamada sonuçların Türkiye için hayırlı olmasını diledi ve Erdoğan'ı tebrik etti.

10 Ağustos 2014 Pazar 18:12
İhsanoğlu:Başbakanı tebrik ediyorum.






Muhalefet partilerinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yaptığı kısa açıklamada, kendisini aday gösteren ve destek veren herkese teşekkür ederek yüzde 40'a varan oy oranının kendisi için önemli bir rakam olduğunu söyledi.

Seçim öncesinde adaylığı ile ilgili kendisine yöneltilen "tanınımıyor, siyasetten anlamıyor" ifadelerinin doğru olmadığının bu rakamla ortaya çıktığını ifade eden İhsanoğlu, "1 ay önce kampanyaya başladığımızda İhsanoğlu tanınmıyor denenlere ithaf olunur. Bu yolda galip sayılır mağlup diye bir söz vardır. Bana destek veren tüm siyasi partilere ve gönüllüler ordusuna minnetlerimi ifade etmek istiyorum. Diğer iki adaya sonuçların hayırlısı olmasını diliyorum."dedi.

 

Ekmeleddin İhsanoğlu, Başbakan Erdoğan'ı da tebrik etti ve sonuçların diğer her iki aday içinde hayırlı olmasını diledi.İhsanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:" Demokrasimiz için hayırlı olsun.Sayın Başbakan'ı tebrik eder, oy veren vatandaşlara teşekkür ederim."İhsanoğlu, kısa konuşmasının ardından gazetecilerden gelen soruları yanıtsız bıraktı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.