İkrar Duman Orhan skandalı | Sözde hoca her şeyi itiraf etti

İkrar Duman Orhan mağduru kadınlar ATV'de yayınlanan Esra Erol programını telefon yağmuruna tuttu. İkrar Duman'ın itiraf gibi video görüntüleri izleyenleri şoke etti.

23 Haziran 2021 Çarşamba 17:00
İkrar Duman Orhan skandalı | Sözde hoca her şeyi itiraf etti






İkrar Duman Orhan skandalı | Sözde hoca her şeyi itiraf etti

Kendisini bioenerji - metafizik uzmanı, yaşam koçu ve kadınlara bulaşan musallat ve üç harflilerden kurtardığını iddia ederek para alan sahte hoca İkrar Duman Orhan Esra Erol programında her şeyi itiraf etti. Dini nikahlı bir kadını, eşinden ayrılmadan dini nikah kıyan İkrar Duman hakkındaki iddialar izleyenleri hayrete düşürdü. Bu arada, İkrar Duman'ın daha önce rap şarkıları söylediği ortaya çıktı.

Esra Erol'un ATV'de yayınlanan programında üç gündür boy gösteren sahte hoca İkrar Duman Orhan'ın çarpık ilişkilerini ortaya çıkaran Necla Dereli hanımın iddialarının ardından çok sayıda mağdur kadın ortaya çıktı. 


Esra Erol'un programını telefon yağmuruna tutan kadın mağdurlar, sözde hocanın kendilerinden para alarak telefonda anlamını bilmediği duaya benzer şeyler okuduğunu, içeriğini bilmeyen otları göndererek sıkıntılarına çare bulduğunu iddia etti. 

Asıl adının Tahsin olduğu ortaya çıkan İkrar Duman'ın Türkiye'nin pek çok yerine 'Okuma'ya gittiğini söyleyen telefonla canlı yayına bağlanan mağdur kadınlar sözde hoca ile başından geçenleri anlattı.

Esra Erol programında kendisinin sertifikaları olduğunu ve vergi ödediğini söyleyen İkrar Duman 'Herşeyim yasal, ofisimde belgelerim vergi levham var' diyerek kendini savunurken, ortaya çıkan yeni video görünütlerinde akıllara durgunluk veren karaler ekranlara yansıdı. 
ikrar Duman, canlı yayında çok sayıda kadının kendisi ile ilişki kurmak istediğini ileri sürmüş, hakkında söylenti çıkaran kadınların da aynı şekilde kendisine yaklaştığı şeklindeki sözleri sert tepkilere neden oldu.

Psikolok ve doktorlara gitmesi gereken çok sayıda insanın sahte hocaların sosyal medya tuzaklarına düştüğünü söyleyen uzmanlar son dönemde sosyal medya üzerinden yapılan gizli reklamların da burada etkili olduğuna dikkat çekiyor.

Alkol alırken, madde kullanırken görüntüleri olduğu iddia edilen İkrar Duman Orhan'ın bugün canlı yayına çıktı. 


EŞİNE BÜYÜ YAPILAN KADINI TACİZ ETTİ

Esra Erol'un programına telefonla katılan adının açıklanmasını istemeyen bir kadın canlı yayında, eşi ile arasındaki sorunu gidermek için kendisini taciz ettiğini ileri sürdü.
Adının açıklanmasını istemeyen kadın 'Gece yarısı beni aradı sorunumla ilgili konuşurken beni taciz eden sözleri oldu" dedi.

ÜÇ KARDEŞ EVİN İÇİNDE BAĞIRTTI

İkrar Duman'ı bir arkadaşı aracılığıyla tandığını söyleyen İstanbul Bahçelievler'den yayına bağlanan bir vatandaş ise 'Evime bakım yapmak için geldi, bize ilk geldiği gün ailecek korkunç şeyler yaşadık, sizde büyü ve musallat var diyerek bir şeyler okumaya başladı. Evin içinde kardeşimle birlikte çılgına döndük, dolapları yumrukladık" diyerek yaşadığı korkunç günleri anlattı. İkrar Duman'ın kendisini ve kardeşini korkutan bu olayın ardından irtibatı kestiğini söyleyen vatandaş 'Daha sonra psikoloğa gittim şimdi tamamen iyileştim' dedi.

AYRINTILAR GELİYOR

Son Güncelleme: 23.06.2021 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.