İl Milli Eğitim Müdürü Ceylan Kayseri'ye veda etti

18 Ekim 2012 Perşembe 11:01
İl Milli Eğitim Müdürü Ceylan Kayseri'ye veda etti






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, kurumun resmi sitesinden Kayseri'ye veda ederek görevinden ayrıldı.

Karar verilmesi gibi dillendirilmesi de zordur vedalaşmanın. diyen Ceylan, sitedeki açıklamasında şu ifadelere yer verdi: İstenmese de sık yaşanan bir insanlık halidir, içinde çok şey barındırır. Çaresizliği ile idealleri arasına sıkışan insanın en anlamlı adımı olmalıdır; veda. Her ayrılış önce duyguda belirir, duygu derinleştikçe, düşüncede var olmaya doğru kararlı adımlarla ilerler. Ve nihayet sıra kaçınılmaz olarak söze geldiğinde yolculuk helal, yola direnmek azap olur. Yolculuk ki; yaşadığın yerde kendini bırakmaktır bir miktar. Yolculuk ki; yaşadığın, güldüğün, ağladığın, koştuğun, durduğun, sevdiğin yerden başını alıp gitmektir bir miktar. Bazen kaçmaktadır kurtuluş, bazen de kalmakta. Başarı; yapıp ettiklerin değil, gitmen gerektiğini hissettiğinde için acısa da arkana bakmadan gitmeye karar verebilmektir. Buraya kadar, nasibin gerisi başka yerde diyebilmektir.

Ceylan, yaklaşık bir yılı aşkın süredir yürüttüğü Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılarak, İl Müdürlüğü kadrosuna döndüğünü belirtti.

Ankara'daki görevine dönen Ceylan, kısa zamanda çok sevdiği Kayseri için her şeyin kendi döneminden daha iyi ve güzel olmasını temenni ettiğini kaydetti.

Ceylan, görevi sırasında kendisine desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.