İş görüşmesi için Tayland'a giden Türk iş adamı boğuldu

Beta Mensucat Dış Ticaret Şirketi ortaklarından Yalçın Dağdelen, Tayland’ın Phuket Adası’nda hayatını kaybetti.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 17:36
İş görüşmesi için Tayland'a giden Türk iş adamı boğuldu






İş görüşmesi için Tayland'a giden Türk iş adamı boğuldu
Bursa’da, faaliyet gösteren Beta Mensucat Dış Ticaret Şirketi ortaklarından 45 yaşındaki Yalçın Dağdelen, iş görüşmesi ve tatil için gittiği Tayland’ın Phuket Adası’nda hayatını kaybetti. Boğularak yaşamını yitiren Dağdelen’in cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için girişimde bulunulduğu öğrenildi.
Bursa’da faaileyet gösteren Beta Mensucat Dış Ticaret Şirketi ortaklarından 45 yaşındaki Yalçın Dağdelen 4 arkadaşıyla tekstil malzemesi ithalatı için Tayland’ta gitti. Puket Adası’nda bulunan Le Meridien Phuket Beach Oteli’nin plajında, tehlikelidir işaretine rağmen denize girdiği ileri sürülen evil ve 2 çocuk babası Dağdelen 3-4 metrelik dalgaların arasında kaldı. Cankurtaranlar tarafından son anda farkedilen Dağdelen denizden hemen çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Dağdelen ile birlikte bu yıl Phuket’te boğularak yaşamını yitiren 6’ncı kişi olduğu belirtildi.
Phuket Gazette haberine göre cankurtaran şefi Singsom, “Dağdelen 10 dakikada cankurtaranlar tarafından denizden çıkarıldı. Denizden çıkarıldığında bilinci yerinde değildi. Patong Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yolda yaşamını yitirdi" dedi.
Yalçın Dağdelen’in ölüm haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi girişimlerde bulunulduğu öğrenildi.
SYK Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu üyesi Selim Yedikardeş, Tayland’da yaşamını yitiren Yalçın Dağdelen’in daha önce şirketlerinde çalıştığını ve daha sonra kendi şirketini kurduğunu belirterek, "Tayland’la sürekli iş yapıyordu. Tayland’tan tekstil malzemeleri getiriyordu. Yalçın Dağdelen’in ölümü tekstil camiasında büyük üzüntüye yol açtı. Cenazesinin perşembe günü Bursa’ya gelmesini bekliyoruz" dedi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.