İşçi çadırında facia ucuz atlatıldı

18 Ekim 2012 Perşembe 14:01
İşçi çadırında facia ucuz atlatıldı






Yangın sırasında çadırda işçilerin bulunmaması, olası faciayı önledi. Esenyurt'taki bir inşaatın işçilerinin kaldığı çadırda çıkan yangında 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Fatih Mahallesi Yakacık Caddesi üzerinde yapımı süren ticaret meslek lisesi inşaatı işçilerinin kaldığı demir iskelet üzerine kurulu çadırlardan birinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm çadırı sardı. Rüzgarın da etkisiyle bitişikteki çadırda da yangın başladı. Olay yerine gelen itfaiye, yangını kontrol altına aldı. Bitişik çadırdaki alevler ise büyümeden söndürüldü. İçerisinde mutfağın da bulunduğu çadır, tamamen kül oldu. Yangın sırasında çadırda işçilerin bulunmaması, olası faciayı önledi.

Bu arada, yangının elektrik kontağından çıktığını söyleyen inşaat bekçisi, Bir anda çadır alevlerin arasında kaldı. dedi.
Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Esenyurt'ta, 11 Mart'ta meydana gelen olayda; bir AVM inşaatının şantiyesinde işçilerin kaldığı çadırda çıkan yangında 11 kişi feci şekilde hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kamuoyunda işçi çadırlarının güvenliği tartışılmıştı.






CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.