İSPARK'çının yazlığı, otomobili ve traktörü çıktı

İBB başkanlığı görevini teslim alan Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyada tepki gösteren İSPARK çalışanının elinde salladığı para destelerini ne yaptığı henüz bilinmiyor, ancak Bayram Aslıtürk adlı çalışanın lüks yazlığı mide bulandıracak şaibeli olayları akıllara getiriyor.

20 Nisan 2019 Cumartesi 10:52
İSPARK'çının yazlığı, otomobili ve traktörü çıktı






İSPARK'çının yazlığı, otomobili ve traktörü çıktı

Sosyal medyada yayınladığı 'Bu paraları FETÖ'cülere, CHP'lilere vermem diyerek elinde İSPARK'ın para destelerini sallayan İSPARK otoparkçısının lüks yazlığı, otomobili ve traktörü ortaya çıktı..

 
Elinde para tomarları ile İSPARK'ın hasılatını sallaya sallaya poz veren İSPARK görevlisi Bekir Aslıtürk adlı kişinin sosyal medya hesabındaki görüntüler tepkilere neden oldu. Lüks yazlığı önünde çekilen fotoğrafına İSPARK çalışanı Bekir Aslıtürk, Tekirdağ’dan bir yazlık aldığını belirtip "Allah olmayanlara nasip etsin" ifadelerini kullandı.
kabini içinde elinde para desteleriyle çektiği fotoğraflarının altına "tüyü bitmemiş yetimin hakkı var" yazarak "paraları FETÖ’cülere ve CHP’lilere vermem" diyen Bekir Aslıtürk ismi bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Ekrem İmamoğlu’nun oturmasının ardından, sosyal medyanın gündemine bir paylaşım oturdu.

Belediyenin şirketlerinden olan İSPARK’a ait kabin içinde elinde para desteleriyle çektiği fotoğraflarının altına "tüyü bitmemiş yetimin hakkı var" yazarak "paraları FETÖ’cülere ve CHP’lilere vermem" diyen Bekir Aslıtürk ismi bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 

İSPARK’TAN AÇIKLAMA: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Odatv’nin haberinin ardından İSPARK’tan açıklama yapıldı. Açıklamada söz konusu fotoğraftaki paraların günlük hasılata ait olduğu belirtilirken, "Personelin elinde bulunan paralar, mali fişler ile birlikte resmi evrak ve dokümanlarla belgelendirilmiş ve sisteme kayıtlı gelirlerdir" denildi. Açıklamada, söz konusu İSPARK çalışanı ile ilgili de soruşturma başlatıldığı belirtildi.

İşte o açıklamanın tamamı:

Bekir Aslıtürk, yine Facebook hesabından Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde yola atlayan bir köpeğe çarpmamak için kendi canını hiçe saydığını belirtmiş ve aracın hasar aldığı fotoğrafı paylaşmış.

HESABINI KAPATTI ORTADAN KAYBOLDU

Sosyal medya kullanıcılarının en çok tartıştığı konulardan birisi de Bekir Aslıtürk’ün bu paraları nereden bulduğu oldu.

Bekir Aslıtürk, isminin sosyal medyada gündem olmasının ardından Facebook hesabını kapattı.

YAZLIK, ARABA, TRAKTÖR…

Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşımı yapan ismin hesabını didik didik inceledi. Belediyenin otoparklarını işleten İSPARK’ın çalışanı Bekir Aslıtürk, Facebook hesabından paylaştığı fotoğrafta Tekirdağ’dan bir yazlık aldığını belirtip “Allah olmayanlara nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.04.2019 11:00
Anahtar Kelimeler:
İSPARK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.